Princ Hari konačno upoznao bratanicu Šarlot Elizabet Dajanu

Princ Hari konačno upoznao bratanicu Šarlot Elizabet Dajanu

Autor: | 25/05/2015

0


Tri nedelje nakon njenog rođenja princ Hari konačno je upoznao svoju bratanicu, princezu Šarlot. Mlađi sin princeze Dajane i princa Čarlsa od početka maja bio je u radnoj poseti Australiji i Novom Zelandu, gde je dobio vesti o rođenju kćerke princa Vilijama i vojvotkinje Ketrin.
Tridesetogodišnji princ nedavno je otkrio da mu je brat poslao fotografiju svoje naslednice pre nego što je princeza predstavljena javnosti, te je tako pre britanske i svetske javnosti, ali i ostalih članova kraljevske porodice prvi video svoju bratanicu za koju je rekao da je prelepa.


Princ Hari u petak se vratio u Englesku, a po dolasku u London uslikan je kako svojim automobilom odlazi u posetu bratovljevoj porodici.
Inače, rođenjem princeze Šarlot Elizabet Dajane princ Hari postao je peti u redu za britanski presto, iza svog oca, brata, bratanca - princa Džordža i malene bratanice, no on se oko toga ne uzbuđuje previše, te je čak izjavio kako želi da porodica princa Vilijama bude što brojnija jer on nema ambicija da postane kralj.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin