Željko Samardžić: Slava mi se dogodila u pravo vreme

Željko Samardžić: Slava mi se dogodila u pravo vreme

Autor: | 26/05/2015

0


Pevač Željko Samardžić održaće u četvrtak, 28. maja solistički koncert pod nazivom "Kompas za ljubav" u Sava centru. Biće to njegov 37. nastup u ovoj beogradskoj dvorani u kojoj je poslednji put pevao pre tačno 10 godina. Jedan od najvećih estradnih šarmera ističe da se raduje ponovnom susretu sa Beograđanima i da se sa posebnim emocijama seća prvih nastupa u Sava centru.
- Moj bend i ja smo već uigrani i mislim da će sve biti savršeno na koncertu. Nedavno sam imao nastup u Zagrebu koji je bio uvertira za ono što nas očekuje u Sava centru. Jedino što mogu da poželim jeste da vidim punu dvoranu i siguran sam da će nam biti lepo kao i kada smo se ranije družili na istom mestu. Jedva čekam da izađem na scenu i da se poklonim publici - rekao je Samardžić za "Novosti".
Na konstataciju da je popularnost stekao u četrdesetim, i pitanje da li misli da bi njegov estradni put bio drugačiji da se to dogodilo ranije, Željko odgovara:
- Verovatno bi sve išlo nekim svojim tokom. Da mi je karijera počela ranije, kao što je to slučaj sa mnogim pevačima, teško bih mogao da se izborim sa svim stvarima koje nosi popularnost. Sve je to neko odozgo izrežirao i zadovoljan sam što je baš tako ispalo.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin