Nova izabranica Marka Jarića manekenka, poreklom iz Srbije

Nova izabranica Marka Jarića manekenka, poreklom iz Srbije

Autor: | 27/05/2015

0

Naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić, posle braka sa Adrijanom Limom, uplovio je u novu ljubavnu romansu, a kako mediji pišu u pitanju je manekenka, Dušica Savić, koja trenutno živi u Majamiju.
Zaljubljeni par je nedavno prvi put i uslikan u javnosti, pa su odmah u svetskim medijima krenule priče ko bi ona mogla biti.


Kako prenose mediji, reč je o Srpkinji, manekenki iz Smedereva! Naime, Dušica već dve godine živi u Majamiju gde studira arhitekturu. Marko i ona su se i upoznali u Americi, u noćnom provodu i njihova veza, navodno, traje već nekoliko meseci.
Ono što prvo upada u oči je da mlada manekenka iz Smedereva liči na Adrijanu Limu. U Srbiji je radila revije za Draganu Ognjenović, Marijanu Mateus i Suzanu Perić. Prvi put je skrenula pažnju na sebe pre pet godina, kada je sa Igorom X snimila provokativan spot za numeru “Ti nisi ta”. Zahvaljujući dobrom uspehu u školi i stipendiji 2012. godine otišla je na studije arhitekture u Majami, gde je i upoznala bivšeg košarkaša.
Kako kažu njihovi prijatelji, Dušica i Marko se lepo slažu i uopšte im ne smeta razlika u godinama. Naime, Jarić je 14 godina stariji od plavooke brinete.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Twitter / printscreen

Komentari (0)

Loading
Stana Luković hellomagazin
Tagovi: Marko Jarić

Pročitajte još

Najnovije vesti