Vlastimir Đuza Stojiljković: Najteža životna borba legendarnog glumca

Vlastimir Đuza Stojiljković: Najteža životna borba legendarnog glumca

Autor: | 27/05/2015

0

Zdravstveno stanje Vlastimira Đuze Stojiljkovića, koji je smešten na kliniku za infektivne i tropske bolesti, trenutno je stabilno. On je nedavno zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, infekcije usled koje je dehidrirao, iz Doma za stara lica "Lug" hitno prebačen u bolnicu.
Supruga glumačkog barda Dušanka, koja redovno obilazi muža, kaže da su je razočarale mnoge Đuzine kolege jer su ga zaboravile i ne zovu da se raspitaju za njegovo zdravstveno stanje.
- Mnogo mi je teško i ne znam kako ću izdržati sve ovo. Jedino me teši što za Đuzu brine tim lekara koji su stručni i najbolji u svom poslu. Redovno ga posećujem i trudim se da mu ništa ne fali. Nadam se da ćemo i ovo zajedno izgurati -  kaže Dušanka i dodaje:

- Oni od kojih smo očekivali da će nam pomoći su to i uradili. To nisu ljudi iz javnog života. Od glumaca mi se niko ne javlja. U šoku sam jer svi imaju moj broj telefona. Kada se snimalo i radilo, svi su me zvali po nekoliko puta dnevno, a sada nema nikoga. Jedino se javlja Svetozar Cvetković, koji brine o njegovom zdravlju.
Kako je otkrila Dušanka, lekari očekuju da se glumac oporavi.
- Dok se lečio i Sokobanjskoj, progovorio je nakon moždanog udara. Posle pet dana je oterao logopeda jer mu više nije bio potreban. Kaže `Šta ima ona mene da uči`, sad je malo lošije i ne govori mnogo - zaključuje supruga legendarnog glumca.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Stana Luković hellomagazin

Najnovije vesti