Bastijan Švajnštajger bodri Anu Ivanović u Parizu

Bastijan Švajnštajger bodri Anu Ivanović u Parizu

Autor: | 28/05/2015

0

Uz veliku podršku svog dečka Bastijana Švajnštajgera, teniserka Ana Ivanović došla je do pobede u drugom kolu Rolan Garosa, pišu "Novosti".
- Ajde, Ana! - uzvikivao je Bastijan, na srpskom, koliko ga grlo nosi, kad bi izabranica njegovog srca napravila pravi potez.

U jednom trenutku, kad je Ana izjednačila u setovima, Bastijan je istrčao na kratku pauzu, koja nije potrajala ni ceo jedan gem. Žurno se vratio, ali ga čuvar na vratima nije prepoznao! Pustio ga je, ipak, dok na terenu traje razmena, da otškrine vrata i pogledom proprati Anine poteze. Odmah je, međutim, došao službenik obezbeđenja, koji takođe u prvom trenutku nije shvatio ko to viri, pa je Švajnštajgera povukao za rukav! Na intervenciju dopisnika "Novosti", shvatili su s kim razgovaraju.
- Hvala vam lepo! - uzvratio je Basti, na čistom srpskom i na pitanje da li zna još koju reč srpskog, dodao:
- Znam. Učim!


Novinare, koji su se u međuvremenu okupili, zanimalo je i da li, i koliko, Bastijan Švajštajger voli tenis.
- Volim, naravno. Imali smo mi Borisa Bekera, Štefi Graf i ostale - odgovorio je, dodavši da sada tenis naročito voli. Zna se i zašto. To je najbolje pokazao na tribinama, gde je svojim navijanjem Anu vodio do pobede. A, Ani je to naročito godilo.
- Puno mi znači njegova podrška, pogotovo zato što može da razume sport na visokom nivou - nije krila Ana posle meča.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još