Ivana Španović uprkos povredi vredno vežba za takmičenje u julu

Ivana Španović uprkos povredi vredno vežba za takmičenje u julu

Autor: | 30/05/2015

0

Naša uspešna atletičarka Ivana Španović zbog povrede ne može da učestvuje na mitingu Dijamantske lige u Judžinu, međutim, ne dozvoljava da joj to stane na put. Tako je rešila da nastavi da se priprema za prvo naredno takmičenje koje će imati u julu. Ona je o svojoj povredi obavestila fanove na Instagramu.
- Miting Dijamantske lige u Judžinu počinje u petak 29. maja. Na moju veliku žalost zbog povrede neću nastupati, pa mi jedino preostaje da pratim rezultate i gledam prenos. Sledeći miting na kome ću nastupati biće u julu mesecu – napisala je pre četiri dana Španovićeva.
Ivanu ove godine kao najveći izazov očekuje Svetsko prvenstvo na otvorenom u Pekingu, gde će pokušati da nadmaši treće mesto koje je osvojila pre dve godine u Moskvi. Zato je rešila da se ozbiljno posveti trenungu, iako joj nimalo nije lako. Uz fotografiju na kojoj se vidi kako vežba na sobnom biciklu, atletičarka je napisala:
- Bio mi je mrzak svaki minut treninga, ali sam rekla sebi: Ne odustaj, pati sada, a ostatak svog života provedi kao šampion. 

Autor: Life Content

Foto: Ivana Španović / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin