Orlando Blum ponovo u "Piratima sa Kariba"

Orlando Blum ponovo u "Piratima sa Kariba"

Autor: | 31/05/2015

0

Popularni britanski glumac Orlando Blum, koji se proslavio ulogama u filmovima "Gospodar prstenova" i "Pirati sa Kariba", vraća se na veliko platno, i to upravo u ulozi Vila Tarnera. Blum je potvrdio da će igrati u filmu „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“, što je ujedno i peti nastavak franšize. Svima je poznato da se u četvrtom delu „On Stranger Tides“ njegov lik nije pojavljivao, tako da je ova vest mnoge fanove priče o piratima obradovala.
Snimanje petog dela bilo je prekinuto pošto se Džoni Dep povredio tokom rada na filmu i morao da se iz Australije vrati u Ameriku zbog operacije koju je imao 11. marta. Odlaganje je trebalo da traje samo dve nedelje, ali kada su doktori odlučili da Depu moraju da ubace šraf u povređenu ruku, snimanje je opet odloženo. Ovo je bilo drugo veliko odlaganje, posle pauziranja snimanja u februaru zbog tropskog ciklona.
Premijera petog nastavka, u kome će, pored Depa i Bluma, igrati i Havijer Bardem, Džefri Raš i Kaja Skodelario, zakazana je za jul 2017. godine.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: Orlando Blum

Najnovije vesti