Jelena Janković posetila izložbu svog omiljenog slikara Milana Tucovića

Jelena Janković posetila izložbu svog omiljenog slikara Milana Tucovića

Autor: | 31/05/2015

0

Naša teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je izgubila od Sesil Karatančeve iz Bugarske, čemu je doprinela i povreda koju je Jelena zadobila pre par meseci. Međutim, ona se dobro raspoložena vratila u Beograd, gde je, između ostalog, posetila izložbu "2 + 2", koja je juče otvorena u galerija RTS-a. Izložba obuhvata istraživačko-umetničke radove četvorice autora: Mitsunorija Kurašiga, Masamija Jošika, Milana Tucovića i Saše Marjanovića. Radovi predstavljaju različite vizuelne jezike, od fotografije, prostornih instalacija, preko slika, objekata i crteža do video-radova, a Jelena je bila vidno raspoložena zato što je prisustvovala.
- Sa mojim omiljenim slikarom Milanom Tucovićem - napisala je teniserka pored njihove zajedničke fotografije.
Mnogi su pohvalili njen izgled, posebno kako lepo izgleda kada obuje štikle, a ona se obratila fanovima objašnjenjem zašto je u tom izdanju ne viđaju češće:
- Ovo je prvi put posle nekoliko meseci da sam u stanju da obujem štikle. Stalno sam bila u patikama zbog moje povrede.

Jelena je neposredno posle povratka iz Francuske sa pratiocima na Instagramu takođe podelila fotografiju na kojoj se odmara u krevetu upravo zbog pomenute povrede, a mnoge je zainteresiovalo zašto na usnama ima plavi karmin.
- Kod kuće! Opuštanje, oporavak od povrede. Plavi karmin nosim iz zabave - napisla je pored fotografije Jelena.


Autor: Life Content
Foto: Jelena Janković

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: jelena jankovic

Pročitajte još