Bane Mojićević: Kćerka Maša mi se polako, ali sigurno uvlači pod kožu

Bane Mojićević: Kćerka Maša mi se polako, ali sigurno uvlači pod kožu

Autor: | 05/06/2015

0


Neopisiva radost obuzela je Baneta Mojićevića, jer je prošle nedelje postao otac po drugi put. Sa suprugom Milicom pevač već ima sina, petnaestomesečnog Radoša, a sada je u njihov doma stigla devojčica kojoj su dali ime Maša. Sreću i uzbuđenje koje oseća opisuje za "Hello!".
- Sve je sjajno. Hvala Bogu, porođaj je prošao dobro i moje lepotice se odlično osećaju. Jedva sam čekao da dođu kući, gde je već sve bilo spremno za novog člana porodice - kaže pevač i opisuje osećaj koji ga je preplavio kada je prvi put uzeo u naručje svoju mezimicu:
- Malecka se polako, ali sigurno već uvlači pod kožu. Malo je reći da sam radostan i srećan. Rođenje dece je zaista nešto najdivnije što se dogodi u životu. Ja imam sreću da kroz to prolazim drugi put za manje od godinu i po dana, što je fenomenalno.

Ponosni otac i njegova izabranica srećni su što je razlika između njihovih mališana mala, pa će zajedno odrastati i jedno drugom biti podrška kroz život.

- Jako je lepo što će zajedno odrastati i što je skoro neprimetna razlika između njih. Radoš još nije svestan šta se događa, ali je vrlo uzbuđen. Kada je prvi put video seku, počeo je spontano da se smeje i da tapše ručicama.
Što se tiče izbora imena za novog člana porodice, bračni par nije imao dilemu.
- To je zajednička ideja i odluka koju smo doneli još na početku prve trudnoće, kada nismo znali da će nam prvo dete biti muškog pola.
Pobednik prve sezone takmičenja "Zvezde Granda" i njegova izabranica svoju višegodišnju vezu krunisali su brakom u avgustu 2013. godine na Zlatiboru, a slavlju je prisustvovao veliki broj njegovih kolega.

Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content
Foto: Mirko Tabašević; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti