Robi Vilijams za organizatore sastavio listu želja pred koncert u Beogradu

Robi Vilijams za organizatore sastavio listu želja pred koncert u Beogradu

Autor: | 06/06/2015

0

Svetska muzička zvezda Robi Vilijams nastupiće 17. juna u Beogradu u okviru svoje planetarne turneje koju je najavio rečima:
- Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju.
Organizatori koncerta Exit tim i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA Produkcije objavili su da je cena ulaznice 3.990 dinara, a pre nego što se sjajno provedete na ovom spektaklu koji će biti održan na Ušću, pogledajte šta je Vilijams tražio od organizatora.

Naime, na njegovoj rajder listi našlo se 50 kilograma leda, skoro 300 peškira, đumbir, čips, šest protivpožarnih aparata, četiri vrste britanskih novina i čak 30 sofa.

- Zahtevao je i tri garderobe samo za sebe, kao i još šest za osoblje. Osim toga, trebalo bi da mu obezbede i pet kancelarija. Svaka garderoba mora da ima ogledala celom dužinom i to osvetljena. Robi je tražio da njemu i ekipi na raspolaganju bude i 30 sofa u bekstejdžu - kaže izvor "Informera".

Možda je razlog za pomenutih 30 sofa to što Robi sa sobom vodi ekipu od 120 ljudi, u kojoj su njegov lični frizer, maser i šest telogranitelja. Osim benda, u Beograd stiže i Robijeva tehnička služba, osam menadžera, kao i šest glavnih kuvara sa svojim pomoćnicima kako bi brinuli da čuvenom pevaču ništa ne fali.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Guliver / Getty

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: Robi Vilijams