Verica Rakočević: Možete da blistate i bez šminke bez obzira na godine

Verica Rakočević: Možete da blistate i bez šminke bez obzira na godine

Autor: | 13/06/2015

0

Naša modna kreatorka Verica Rakočević iz dana u dan izgleda sve mlađe, a za to je sigurno delom zaslužan njen znatno mlađi suprug Veljko Kuzmančević, kao i nega lica. Naime, ona je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj nema ni trunku šminke i tako poslala snažnu poruku i mnogo mlađim pripadnicama lepšeg pola koje se nigde ne bi pojavile bez šminke, a kamoli slikale i fotografiju postavile na društvene mreže.
- Posle tretmana kod Jane ne treba ti ništa od sminke, probudiš se i sa 67 godina lice blista - istakla je dizajnerka.
- Ne osećam teret svojih godina. Taj broj zvuči ozbiljno i negde vam je žao što je taj broj tako visok, jer znate da iza njega nema još mnogo brojeva. Sve i da živite sto godina, ipak vam je dve trećine života prošlo. Međutim, kada sve sumirate, shvatite da ste ih proživeli sa troje predivne dece, da imate skladan emotivni odnos, mnogo iskrenih prijatelja, i sve to amortizuje proteklo vreme. S druge strane, ja nemam uobičajeni odnos prema tom broju. Da, postoje određene genetske predispozicije, ali važna je i volja da čovek od svog života napravi nešto drugačije. Mislim da to nije teško, moj pogled na svet me ispunjava i čini srećnom. Mislim da svaka žena može da vodi život kakav hoće i da za to nije potrebna hrabrost nego stav - izjavila je nedavno Verica Rakočević za magazin "Hello!"
Inače, Veljko i Verica u braku su skoro dve godine. Za to vreme Rakočevićeva je često isticala koliko je srećna sa svojim izabranikom i kako im razlika od trideset pet godina ne predstavlja problem u odnosu, što se ispostavilo kao istinito.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Verica Rakočević / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin