Isidora Bjelica hitno prodaje knjige kako bi sakupila novac za lečenje

Isidora Bjelica hitno prodaje knjige kako bi sakupila novac za lečenje

Autor: | 14/06/2015

0

Književnica Isidora Bjelica trenutno se bori sa opakom bolešću koja se vratila treći put. Ona je čvrsto odlučila da se neće prepustiti apatiji i samosažaljenju već će hrabro krenuti u borbu.
Iako je u jednom trenutku njeno stanje bilo bolje, pa je svoje pratioce na društvenim mrežama obradovala vešću da joj tumor marker rapidno pada, ona je sada primorana na potez koji joj sigurno nije lak. Naime, kako bi platila završne terapije u Švajcarskoj, ona je prinuđena da prodaje svoju impozantnu biblioteku.
- Zbog neophodne završne terapije u inostranstvu prodajemo našu biblioteku, sastavljenu od 3.000 retkih knjiga. Hitno - poručila je književnica, koja bi već u utorak morala da bude primljena na lečenje u inostranstvu.
- Duboko sam dirnuta željom svih vas da mi pomognete. Bogat je čovek koji ima dušu, a ne pun novčanik. Blagoslovena sam što vas imam uz sebe - napisala je Bjelica na Fejbuku i zahvalila svima koji su joj ukazali nesebičnu pomoć.
- Želela sam da tu biblioteku od 3.000 knjiga zaveštam gradu da bi svi mogli da čitaju te knjige. Neke sam nasledila i od dede akademika, tu su posvete svih najvećih književnika sadašnjice. Sada moram to da prodam da bih se izlečila za moju decu - napisala je književnica i ostavila kontakt telefon za sve ljude koji žele i mogu da pomognu.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: isidora bjelica