Vlado Georgiev traži prostor u kome će održati humanitarni koncert za pomoć Isidori Bjelici

Vlado Georgiev traži prostor u kome će održati humanitarni koncert za pomoć Isidori Bjelici

Autor: | 14/06/2015

0

Poznati pevač Vlado Georgiev rešio je pritekne u pomoć našoj poznatoj književnici Isidori Bjelici koja boluje od raka. On je putem svog profila na Tviteru pozvao sve ljude dobre volje koji mogu da mu ustupe prostor kako bi organizovao humanitarnu svirku i pomogao u prikupljanju novca za lečenje Isidore Bjelice.
- Ko bi ustupio prostor, ja sam voljan da napravim namjensku svirku za Isidoru Bjelicu i da skupimo novac koji joj je potreban za liječenje - napisao je pevač na Tviteru i dobio veliku podršku pratilaca.


Naša književnica trenutno se bori sa opakom bolešću koja se vratila treći put. Iako je u jednom trenutku njeno stanje bilo bolje, ona će morati da ode na završne terapije u Švajcarsku. Zbog toga je prinuđena da prodaje svoju impozantnu biblioteku.
- Zbog neophodne završne terapije u inostranstvu prodajemo našu biblioteku, sastavljenu od 3.000 retkih knjiga. Hitno - poručila je književnica, koja bi već u utorak morala da bude primljena na lečenje.
S obzirom na reakcije koje je dobio na Tviteru, nema sumnje da će humani gest Vlada Georgieva uskoro naići na konkretan odgovor i plan za koncert.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin