Kristijano Ronaldo proslavio peti rođendan sina Kristijana Juniora

Kristijano Ronaldo proslavio peti rođendan sina Kristijana Juniora

Autor: | 18/06/2015

0

Pre pet godina Kristijano Ronaldo iznenadio je svet priznanjem da je dobio sina.
-  Veoma sam srećan i emotivno ispunjen jer sam upravo postao otac dečaka. Kao što sam se dogovorio sa njegovom majkom, koja želi da ostane anonimna, on će biti samo pod mojim starateljstvom. Sve ostale informacije u vezi s mojim sinom i njegovom majkom neće biti dostupne javnosti. Molim vas da poštujete moju privatnost - napisao je tada portugalski reprezentativac na Tviteru i na svojoj službenoj internet stranici. Uprkos tome što je govorio da će identitet svog deteta i njegove majke ostati tajna, pet godina kasnije svet zna mnogo toga o Kristijanu Junioru koji je danas proslavio rođendan, a nepoznanica je ostala koja je dama rodila mališana i učinila tridesetogodišnjeg fudbalera "Reala" ponosnim ocem.
- Slavimo peti rođendan mog sina - napisao je Kristijano pored fotografije na kojoj pozira sa naslednikom.
Kristijano je u međuvremenu izjavio da bi voleo da njegov sin bude fudbaler, ali i da planira još dece.
- Voleo bih kada bi i moj sin postao fudbaler i kada bi nasledio talenat od mene. Zapravo, najviše bih želeo da nadmaši sve moje rezultate. Međutim, on će sam odlučiti čime će se baviti kada za to dođe vreme - objasnio je.
- Želim da imam još dece i to će se sigurno desiti jednog dana kada budem bio u braku - govorio je Kristijano dok je bio u vezi sa ruskom manekenkom Irinom Šajk.
Mediji su tokom godina nagađali da je Portugalac tokom boravka u San Dijegu, u julu 2009. godine, pronašao odgovarajuću surogat majku za svoje dete koje je začeto u septembru, a pojedini tabloidi su čak pisali i da je majka deteta britanska studentkinja sa kojom se upoznao na jednoj žurki u Londonu. Pravi identitet majke verovatno nikada neće biti otkriven.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Cristiano Ronaldo / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin