Kristijano Ronaldo: Dragoceni trenuci u društvu naslednika

Kristijano Ronaldo: Dragoceni trenuci u društvu naslednika

Autor: | 01/09/2014

0

Najbolji fudbaler Evrope i sveta Kristijano Ronaldo izjavio je juče kako mu je Aleks Ferguson jedini prijatelj u svetu fudbala. Naime, čuveni Škot doveo je ovog Portugalca u "Mančester Junajted" kada je on imao samo 18 godina i tokom šest sezona vinuo ga u sam vrh svetskog fudbala, te isprofilisao u jednog od najboljih igrača svih vremena. 
- Jedino prijateljstvo koje imam sa bivšim trenerima je sa Fergusonom, ni sa kim drugim. Nisam u fudbalu da bih stvarao prijatelje, ovde sam da uspem - rekao je Ronaldo.
Dvadesetdevetogodišnji superstar "Reala" iz Madrida, više puta je objasnio kako van travnatog terena slobodno vreme najradije provodi sa svojim naslednikom, Kristijanom Juniorom, i devojkom Irinom Šajk. Ovu priču potvrdio je i proteklog vikenda kada se sa mališanom igrao u "ball poolu", a potom na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju na kojoj se može videti kako sa svojim sinčićem pozira među raznobojnim lopticama.
- Sjajna zabava sa mojim sinom prošle noći - napisao je uz objavljenu fotografiju.

Inače, dan ranije je, posle žreba za grupnu fazu Lige šampiona u Monaku, upriličena ceremonija proglašenja najboljeg fudbalera Evrope u sezoni 2013/2014. godine. Ovo laskavo priznanje je, po izboru UEFA, i pripalo upravo talentovanom napadaču, koji je potom ponosno pozirao sa osvojenim peharom.

Autor: Life Content
Foto: Cristiano Ronaldo / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin