Dušicini roditelji će upoznati Marka Jarića u Americi

Dušicini roditelji će upoznati Marka Jarića u Americi

Autor: | 20/06/2015

0


Prvo su se smuvali, pa raskinuli posle svega nekoliko dana, a sada su se pomirili. Bivši košarkaš Marko Jarić sada je spreman da romansu sa Dušicom Savić podigne na viši nivo.
- Neprestano smo u kontaktu sa Dušicom. Ona se uvek slatko ismeje kad čuje šta se piše ovde kod nas. Super je ona. Srećna je i zadovoljna, ali neće dolaziti u Beograd ovog leta, jer ima ispite koji je čekaju u Majamiju. Neće imati vremena za to - objašnjava za "Blic" otac lepe manekenke i studentkinje arhitekture Dušice Savić, koja je već neko vreme u vezi s našim poznatim košarkašem.
Iako su pre mesec, kada je Dušičina i Markova veza obelodanjena, tj. kad su se u javnosti pojavile fotografije s plaže, i Dušica i njeni roditelji prošli kroz pakao zbog pritiska na koji nisu navikli, stvari su se slegle.
- Konačno je završen taj haos. Mada niko ništa loše i nije pisao. Nema ni šta… Dušica je dobra devojka, i to će vam reći svako koga pitate, a Jarić, rekao bih takođe… To što se viđaju je njihova stvar, i mi se u to ne mešamo. Bitno je samo da je ona srećna i da ispunjava obaveze oko fakulteta - kaže tata lepe Smederevke.
- U jednom trenutku pozvao sam ćerku i rekao joj: Dušice sine, stvarno, reci nam ako dolazite u Srbiju da znamo, na šta je ona rekla: Ma ne, tata, nećemo dolaziti. Imam obaveze oko fakulteta tako da ništa od toga. Mi ćemo ići tamo pa, eto, možda ga tamo upoznamo - kroz smeh zaključuje Dušan Savić.

Izvor: Blic
Foto: Guliver / Splash News

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: