Kara Delevinj prvi put javno progovorila o svojoj seksualnosti

Kara Delevinj prvi put javno progovorila o svojoj seksualnosti

Autor: | 20/06/2015

0

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice Kara Delevinj nikad do sada nije želela da javno govori o svojoj seksualnosti, pa je njeno priznanje da je lezbijka, što je otkrila u intervjuu za "Vog", diglo veliku prašinu. Ona je u intervjuu takođe rekla da je u vezi sapevačicom Eni Klark, koja je poznatila pod pseudonimom St. Vincent.
- Mislim da je to što konačno iskreno i svim srcem volim svoju devojku uticalo na to da zavolim i sebe. Zbog toga sam i toliko srećna u ovom momentu. Ne mogu da verujem da čujem sebe kako izgovaram ovo. To je pravo čudo - priča manekenka, koja priznaje da je njena seksualnost počela da je zbunjuje veoma rano i da je zbog toga bila anksiozna i depresivna tokom odrastanja.
Kara, koja se dugo borila sa zavisnošću o narkoticima i samopovređivanjem, otkrila je da ipak ne isključuje mogućnost da će jednog dana biti sa muškarcem.
- Ako ikada zavolim muškarca nije isključeno da ću se udati za njega i roditi mu decu. Ipak, ta pomisao me užasava jer se bojim da će taj neko otići od mene kada me u potpunosti upozna - iskrena je manekenka.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Cara Delevigne / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: kara delevinj

Pročitajte još