Lejdi Gaga ponovo šokirala javnost stajlingom

Lejdi Gaga ponovo šokirala javnost stajlingom

Autor: | 20/06/2015

0

S obzirom na to da je Lejdi Gaga počela da se oblači i šminka mnogo svedenije otkad je objavila veridbu sa glumcem Tejlorom Kinijem, mnogi su pomislili da je došao kraj njenim bizarnim izdanjima na zvaničnim događajima.
Međutim, prevarili su se. Kontroverzna pevačica se na 46. gala večeri u Kući slavnih tekstopisaca, održnoj u Njujorku, pojavila u šokantnom izdanju. Ona je je dobila Contemporary Icon Award za svoj nezapamćeni doprinos pop kulturi, a nagradu je primila obučena u kožni donji veš, providne čarape, nešto što liči na gornji deo pidžame, a na nogama je imala ogromne čizme. Ovog puta nije uradila ništa drastično sa frizurom i šminkom, ali je izabrala naočari za sunce neobičnog oblika.


- Iako pevam, sviram, plešem i glumim, uvek sam na prvom mestu tekstopisac i kompozitor i zato mi ova nagrada znači  mnogo - rekla je Lejdi Gaga, koja se zahvalila, između ostalih, i pevačici Lindi Peri, čija je pesma "What’s up" mnogo uticala na nju i ovom prilikom je izvela svoju verziju ovog velikog hita.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Guliver / Splash News

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: lejdi gaga