Ana Ivanović dobila stan od Bastijana Švajnštajgera

Ana Ivanović dobila stan od Bastijana Švajnštajgera

Autor: | 21/06/2015

0

Naša najuspešnija teniserka Ana Ivanović (27) od svog dečka Bastijana Švajnštajgera (30) dobila je skupocen poklon. Naime, on je teniserki poklonio stan u Minhenu da bi imala gde da boravi kada ga poseti u gradu u kojem živi.
- Švajni, koji se zaljubio u Srbiju koliko i u Anu, želeo je da joj stavi do znanja koliko mu je važna. Nije želeo da bude napadan, ali poklon nikako nije zanemarljiv - kaže za „Blic“ dobro obavešteni izvor i otkriva da je ovo poklon pred skoro venčanje, umesto prstena.
- Ana retko dolazi u Nemačku, jer Bastijan voli s njom da provodi vreme u Beogradu. Ipak, želeo je da ona ima nešto svoje u njegovoj rodnoj zemlji, mada ni njoj ni njemu novac nije problem. Dobila je dupleks u centru Minhena u veoma luksuznoj zgradi, a s njega puca pogled na ceo grad - otkriva sagovornik.
Isti izvor tvrdi da je Bastijan, baš zato što je siguran da Ana nije s njim zbog novca, brzo rešio da se veže. Par će u septembru proslaviti prvu godišnjicu, dok je on ranije imao dugogodišnje veze sa devojkama koje nisu bile posebno uspešne i nije mu padalo na pamet da neku od njih odvede pred oltar, jer je verovao da one to žele iz interesa. Sada to više ne dovodi u pitanje, a svadba u Srbiji je sve izvesnija.
Ana i Švajštajger toliko su se opustili da više ne beže od paparaca, a Bastijan celu porodicu svoje izabranice doživljava kao rođene. Osim toga, svi su videli kako fudbaler vatreno navija za svoju devojku na turnirima. Sve bolje barata srpskim, pa mu se neretko na utakmici omakne da na svoje saigrače viče na našem jeziku, a poznato je da ima srpsku zastavu i reč "dušo" na kopačkama.

Izvor: Blic.rs

Foto: Guliver / Splash News

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti