Boris Beker poručio vanbračnoj kćerki: Imaš posebno mesto u mom srcu

Boris Beker poručio vanbračnoj kćerki: Imaš posebno mesto u mom srcu

Autor: | 21/06/2015

0

Boris Beker, slavni teniser i trener Novaka Đokovića, nedavno je objavio autobiografiju u kojoj je izneo detalje o svom karijeri, privatnom životu i, između ostalog, o svojoj vanbračnoj kćerki Ani koju je dugo poricao. U knjizi "Boris Becker’s Wimbledon" ispričao je da je tokom jedne strastvene noći sa Angelom Ermakovom napravio dete.
- To me je stavilo na prve umesto na poslednje strane novina i uništilo je moj brak s Barbarom iako bi on verovatno svakako bio okončan. Ali dobio sam kćerku, predivnu mladu ženu koju volim otkako je rođena. Stidim se zbog načina na koji se sve desilo i što sam rasturio porodicu. Anina majka i ja smo postali roditelji, a da nismo bili ništa jedno drugom pre toga - piše Beker.
On je danas na svoj Instagram profil postavio fotografiju petnaestogodišnje Ane, koja gradi manekensku karijeru i uz nju napisao:
- I... moja jedina kćerka Ana. Imaš jako posebno mesto u mom srcu. Eto vam, moja četiri deteta!

Inače, ovo je prvi put da Beker objavljuje fotografiju svoje kćerke na društvenim mrežama. Teniser ima još i sinove Nou (21) i Elijasa (15) s prvom ženom, kao i petogodišnjeg Amadeusa sa sadašnjom suprugom Lili Kersenberg.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Guliver / Splash; Boris Becker / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: boris beker

Najnovije vesti