Jelena Seležan uživa u trudničkim danima

Jelena Seležan uživa u trudničkim danima

Autor: | 23/06/2015

0


Voditeljka Jelena Seležan leto je dočekala u Sjedinjenim Američkim Državama, gde od prošle jeseni živi sa svojim suprugom. Poznato TV lice i nekadašnja učesnica rijaliti šou programa "Veliki brat" u blagoslovenom je stanju i za tri meseca na svet će doneti svoje prvo dete.
Dvadesetsedmogodišnja Beograđanka uživa u trudničkim danima, a vrele letnje dane provodi na plaži u blizini svog doma u San Dijegu.
- Radujem se što ćemo se Nemanja i ja ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi. Prva tri meseca imala sam blage mučnine, ali i u trenucima kada mi je bilo loše osećala sam se fenomenalno, jer ne dozvoljavam sebi da budem razmažena trudnica kojoj sve smeta, već uživam u svakom simptomu koji nosi moja trudnoća. Znam da će zvučati kao fraza, ali zaista mi je samo bitno da je beba dobro, a da li će biti dečak ili devojčica manje mi je važno. Moj muž je želeo da na porođaju saznamo pol bebe, ali sam ga ubedila da je zbog kupovine stvari lakše da unapred znamo da li će biti dečak ili devojčica - rekla je Jelena prošlog meseca za magazin "Hello!" i otkrila da će se posle porođaja za svog izabranika Nemanju udati u Srbiji.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Jelena Seležan / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Jelena Seležan

Pročitajte još

Najnovije vesti