Druženje sa čitaocima: Isidora Bjelica potpisivala knjige u Cirihu

Druženje sa čitaocima: Isidora Bjelica potpisivala knjige u Cirihu

Autor: | 27/06/2015

0

 

Naša književnica Isidora Bjelica, koja se trenutno nalazi u Švajcarskoj gde se leči od raka, smogla je snage da iskaže zahvalnost svojim vernim čitaocima i podržavaocima, pa je tako na književnoj večeri u Cirihu potpisivala knjige.

- Kolabirala, ali presrećna, kako je divno družiti se sa čitaocima umesto sa infuzijama - napisla je Isidora uz fotografiju sa kjiževne večeri koju je objavila na Tviteru.

Naime, kniževnica je u više navrata zahvalila dobrim ljudima na pomoći, koji su nesebično odvojili novac za njeno lečenje, a najviše je tome doprineo nesebični gest Vlada Georgieva, koji je održao tri uzastopna humanitarna koncerta i uspeo da sakupi 15.000 evra, koliko je potrebno Isidori da plati prvu turu terapija u Švajcarskoj.

Na ovaj gest Isidora je reagovala emotivno. Naime, kada je videla koliko je ljudi došlo da pomogne i pruži podršku, rasplakala se.
Posle nedavnog dolaska kćerke Vile, juče je u Cirih stigao i Isidorin sin Lav, pa je sada porodica na okupu, što književnici daje posebnu snagu.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: isidora bjelica