Zvonko Marković uzbuđen pred reviju u Parizu

Zvonko Marković uzbuđen pred reviju u Parizu

Autor: | 08/07/2015

0

Zvonko Marković, do sada poznat kao dizajnerska zvezda srpske modne scene, spreman je da prikaže celom svetu svoj rad. Naime, on je prvi dizajner iz Srbije, ali i prvi iz istočne Evrope u istoriji, kome je Federacija visoke mode Francuske pružila priliku da organizuje svoju modnu reviju u okviru Nedelje visoke mode u Parizu.
- U toku su finalne pripreme, evo baš sada se kolekcija pegla. Manekenke su prelepe, jako sam zadovoljan kastingom. Naravno, hteo sam da tu budu i neke devojke iz Srbije, pa sam pozvao Aniku Božić i Tamaru Miličević koje su veoma cenjene u svom poslu i ovde rade za istaknuta modna imena. Ima još dosta posla jer sutra sve mora da bude savršeno. Tenzija postoji, trema takođe - objašnjava Marković koji je sa timom svojih saradnika pre nedelju dana došao u Pariz. Sa njim je i Svetlana Horvat, predsednica Serbia Fashion Week-a koja kaže da je ovo nezapamćen uspeh našeg dizajnera:
- Srbija treba da bude ponosna na Zvonka Markovića, koji je uprkos situaciji u našoj zemlji i nepovoljnim okolnostima za rad, uspeo da svojim izvanredim talentom skrene pažnju na sebe. Sutra je njegovo vatreno krštenje, svi navijamo za njega!
Inače, Zvonkova revija biće upriličena poslednjeg dana prestižne manifestacije, 9. jula 2015. godine, u ekskluzivnom zdanju Palais Brongniart, koje je nekadašnja berza, adaptirana u luksuzni prostor gde se održavaju revije najpoznatijih kreatora.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: zvonko markovic