Novak Đoković i Jelena Janković: "Glupi selfi" sa mladim koleginicama

Novak Đoković i Jelena Janković: "Glupi selfi" sa mladim koleginicama

Autor: | 09/07/2015

0


Srpski teniser Novak Đoković brani trofej na ovogodišnjem Vimbldonu, a već tokom prvog dana osvojio je publiku, ali i prijatelje životinja kada je prekinuo meč da bi spasio ptičicu koja je zalutala na teren. Nekoliko dana kasnije svet je obišla vest o Japanki koja boluje od neizlečive imunološke bolesti, a kojoj je poslednja želja bila potpisani dres najboljeg svetskog tenisera. Nole se nije dvoumio ni trenutak već je preko ambasade Srbije u Tokiju ispunio želju devetnaestogodišnje devojke.
Uprkos tome što je već dugi niz godina najbolji u svom poslu - uspeh i novac dvadesetosmogodišnjeg Beograđanina nisu promenili, te tako u pauzama prestižnog takmičenja vreme najradije provodi sa porodicom - suprugom Jelenom i sinom Stefanom, slika se sa fanovima, a opušten je i u svakodnevnom druženju sa kolegama. Naime, Noleta i Jelenu Janković je mlada koleginica Rebeka Masarova zamolila za "glupi selfi", a dvoje poznatih srpskih tenisera izašlo je u susret njoj i njenoj sestri Virdžiniji.
- Da li je u redu da napravimo 'glupi selfi'? - pitala sam Novaka. Da, takvi su mi omiljeni - odgovorio je, i odmah spremio facu za poziranje - oduševljeno je napisala šesnaestogodišnja teniserka na Fejsbuku i otkrila da su Novak i Džej Džej divne i pozitivne osobe.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Rebeka Masarova / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti