Andrija Milošević staje na "ludi kamen"

Andrija Milošević staje na "ludi kamen"

Autor: | 14/07/2015

0

 


Andrija Milošević konačno će uploviti u mirnu luku jer je odlučio da se oženi devojkom Sandrom Tomić, s kojom je dve godine u vezi.

Poznati glumac organizovaće intimno crkveno venčanje u Crnoj Gori, gde će potom prirediti i manje svadbeno veselje u jednom restoranu pored mora na kom će okupiti porodicu i najuži krug prijatelja.

Jedan od najpoželjnijih neženja trudi se da sakrije od medija svaki detalj u vezi sa ženidbom.

- Milošević je shvatio da je ipak došlo vreme da osnuje porodicu iako je oduvek mislio da će ostati momak zbog svog slobodnog stila života. On nije navikao na miran porodičan život jer osim izlazaka na koje je navikao, često je na putu zbog predstava u kojima igra, pa se plašio da njegova buduća supruga to neće tolerisati. Međutim, pošto je i Sandra glumica, bar se po tom pitanju dobro kapiraju, pa je Andrija pomislio da je krajnje vreme da se pored nje i skrasi - kaže neimenovani izvor, a piše "Kurir".

- Glumac se raspitivao o slobodnim terminima u opštini i crkvi da bi na vreme zakazao svadbu, koju planira u Crnoj Gori zbog porodice i rodbine, a u Beogradu će svakako s kolegama organizovati momačko veče - ispričao je jedan Miloševićev prijatelj, koji je potvrdio da će Andrija s devojkom nekoliko dana provesti na odmoru u Crnoj Gori, kao i prošle godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello/Boško Karanović hellomagazin

Najnovije vesti