Kraj romanse: Raskinuli Sara Jovanović i Viktor Savić

Kraj romanse: Raskinuli Sara Jovanović i Viktor Savić

Autor: | 16/07/2015

0


Pevačko-glumački par Sara Jovanović i Viktor Savić nedavno je okončao jednogodišnju vezu u miru i tišini, baš kao što je i počela i trajala. Sara i Viktor nikada nisu eksponirali svoju ljubav u javnosti, a izvor blizak ovom paru kaže da više nisu imali vremena jedno za drugo i da im je to presudilo.

- Iako je njihova veza delovala ozbiljno, a ona ga je čak upoznala i sa roditeljima, shvatili su da su mnogo više okrenuti svojoj karijeri, nego razvoju odnosa. Na kraju krajeva, i razlika u godinama je učinila svoje. Ovog puta se 10 godina isprečilo između njih - kaže izvor i dodaje i da Sari nije nimalo lako, ali da je zauzeta karijerom.

Kada smo je pozvali za komentar, bila je vrlo kratka, ali nije demantovala ništa:

- Nemam komentar - poručila je pevačica.

S druge strane, Viktor uživa u životu punim plućima, pa je tako na nedavno završenom Egzit festivalu proveo sva četiri dana. Kako kažu očevici, glumac se više nego ludo zabavljao, a nije mu manjkalo ni ženske pažnje.

- Viktor je sva četiri dana proveo na Egzitu. Bio je sa kolegama glumcima, uključujući i Acu Radojičića. Devojke ih nisu ostavljale na miru, bukvalno su se lepile za njih. Viktor je poslednje večeri došao malo kasnije, u društvu vrlo atraktivne brinete. Bili su baš bliski - otkriva dobro obavešteni izvor.

Sara i Viktor su prvo bili prijatelji, ali se su krajem prošle godine pojavile glasine da su njih dvoje više od drugova. To su i potvrdili kada je Viktor u februaru došao na promociju Sarinog singla. Posle izvesnog vremena, ekipa jedne emisije ih je uhvatila kako zajedno provode Dan zaljubljenih. Nažalost, ova ljubav nije bila dugog veka, ali ko zna... Možda stare strasti ponovu planu kada prođe leto.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello, Svet hellomagazin