Zbogom Vladimire: Bojana Đurđević uklanja tetovažu sa Stojketovim imenom

Zbogom Vladimire: Bojana Đurđević uklanja tetovažu sa Stojketovim imenom

Autor: | 16/07/2015

0


Bojana Rajić (34), koja se prošle nedelje tajno udala za Branislava Đurđevića (37) i uzela muževljevo prezime, odlučila je da raskrsti s bivšim suprugom Vladimirom Stojkovićem tako što će ukloniti laserskim putem tetovažu s njegovim imenom.

Iako je često pričala da neće skidati tu tetovažu s desne ruke, ona se u međuvremenu predomislila.

- Kada su se venčali, Bojana i Vladimir su odučili da svoju ljubav obeleže svako na svoj način. Ona je isteovirala njegovo ime na desnoj ruci, zbog čega je on bio šokiran jer nije očekivao takav gest. Mada je Rajićeva posle razvoda govorila da neće dirati twetovažu jer je nastala u posebnom trenutku, očigledno je zbog novog supruga promenila mišljenje - tvrdi izvor blizak Bojani.

- Budući da je reč o trajnoj tetovaži, biće potrebno vreme da se Vladimirovo ime izbriše. Pošto će na tom mestu ostati tragovi, Bojana razmišlja da stavi novi tatu, ali će o tome doneti odluku kada proces uklanjanja bude gotov. Njoj taj simbol bivše ljubavi ne smeta, ali se na ovaj korak odlučila iz poštovanja prema Branislavu, kao i da bi za sva vremena raskrstila sa prošlošću.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin