Katarina Živković: Početak romanse u vreloj Budvi

Katarina Živković: Početak romanse u vreloj Budvi

Autor: | 16/07/2015

0

Popularna pevačica Katarina Živković je posle napornih nastupa po zemlji i inostranstvu rešila da na zaslužen odmor ode u Crnu Goru. Ali izgleda da se nije puno odmarala. Rođena Leskovčanka je Budvi sa drugaricom prisustvovala koncertu velike grčke muzičke zvezde, Antonisa Remosa, kada je zapazio jedan grčki političar, koji je takođe uzivao u nastupu.

- Kaća je bila na koncertu sa drugaricama, kada je za njen sto mladi političar poslao flašu šampanjca i cveće za svaku od njih. Malo kasnije im se pridružio i odmah pokazao simpatije za Kaću. Direktan kao i većina Grka, pozvao je da sutradan bude gost na njegovoj jahti, koja je usidrena u Porto Montenegru. Njoj su se dopali njegovi maniri, pa je pristala, ali nije ni slutila da će na jahti biti samo njih dvoje. Iznenadilo ju je i to što joj je Grk sam poslužio večeru i ponašao se prema njoj sa punim poštovanjem. Sedeli su na palubi skoro do jutra - otkriva izvor blizak pevačici. a prenosi Alo.

Međutim, mlađani političar je morao da brzo napusti Crnu Goru i vrati se u svoju zemlju. Ali nije ostavio Kaću na cedilu posle zajedničke noći na jahti, već je poput pravog džentlmena, pozvao da mu se pridruži početkom avgusta na Mikonosu. Na pitanje novinara o misterioznom političaru i emocijama koje su se među njima javile, Živkovićeva je ostala tajanstvena i samo kratko prokmentarisala:

- Ne mogu bez vas novinara na miru ni da letujem. Javiću vam ako budem uspela da pomognem Grčkoj da prevaziđe krizu.

Videćemo u kom će se smeru razvijati ova ljubavna priča, da li put Mikonosa ili put Leskovca.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!; Instagram / Katarina živković hellomagazin

Pročitajte još