Galantno: Željko i Jovana Joksimović letovaće u vili hrvatskog tajkuna

Galantno: Željko i Jovana Joksimović letovaće u vili hrvatskog tajkuna

Autor: | 18/07/2015

0


Jovana i Željko Joksimović, posle odmora u Grčkoj, gde trenutno borave sa sinom Kostom, svoje letovanje nastaviće u Hrvatskoj.

Njih dvoje su dobili poziv dobrog prijatelja, jednog od najbogatijih Hrvata, da budu gosti u njegovoj vili na Jadranu. Pošto je Jovana do septembra na godišnjem odmoru, oni su ovaj poziv rado prihvatili.

Pevač će iz Hrvatske putovati na nastupe, dok će Jovana uživati u društvu njihovog naslednika i prijatelja.

- Jovana i Željko otputovali su prošle nedelje u Grčku, a taj put Joksimović će iskoristiti i da se vidi sa nekim važnim ljudima s kojima planira saradnju. Oni se uskoro vraćaju s mora pošto pevač krajem nedelje ima nastup u Umagu na otvaranju teniskog turnira. On će biti gost Gorana Ivaniševića. U avgustu će ponovo posetiti Hrvatsku, pošto će letovati kod prijatelja, hrvatskog tajkuna. Oni će kod njega doći iz Herceg Novog, gde Željko ima koncert - kaže izvor Kurira.

Željko Joksimović je pre nekoliko dana objavio novi album, tako da će mu celo leto više biti radno nego što će se odmarati.

- Hrvatski biznismen je paru ostavio svoju vilu na raspolaganju. Oni će moći maksimalno da uživaju u luksuzu i činio je sve da se osećaju kao kod svoje kuće. Željko i Jovana su i prošle godine bili njihovi gosti i taj odmor će pamtiti kao prvo letovanja sa sinom Kostom - zaključuje izvor blizak popularnom pevaču.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti