Kalina Kovačević: Leto je rezervisano za Crnu Goru i moju Mionu

Kalina Kovačević: Leto je rezervisano za Crnu Goru i moju Mionu

Autor: | 19/07/2015

0

Životna uloga majke, u kojoj se odlično snašla odgajajući kćerkicu Mionu (4), na trenutak ju je odvukla od onih na filmu i TV. Sad, kad joj roditeljski instinkt kaže da će se njena mezimica nekoliko sati tokom dana snaći i bez nje, uverena da joj je usadila prave vrednosti, koje je i sama nasledila od svojih roditelja, glumica Kalina Kovačević (31) spremna je da se vrati pred kamere. Pauzu u pozorištu nije pravila. Naporan rad do poslednjeg dana juna krunisan je čestitkama dramske direkcije "Narodnog pozorišta" na čak 52 nastupa, što je, uz kolegu Bojana Krivokapića, čini glumicom s najviše odigranih predstava u protekloj godini.
- Gluma je lep posao, ali istovremeno zahtevan i težak. Prethodne sezone sam mnogo radila, pa sam jedva dočekala odmor - priznaje Kovačevićeva.

Kalina i ovo leto s porodicom i prijateljima provodi na plažama omiljenog joj Bokokotorskog zaliva.

- Leto je uvek rezervisano za Crnu Goru i moju Mionu. Upravo smo joj proslavili četvrti rođendan. Nastojim da joj se tih nekoliko nedelja u potpunosti posvetim, jer sam svesna da joj sebe pomalo uskraćujem. Želim da tokom odrastanja bar delom iskusi moje detinjstvo i na vreme uvidi važnost porodice - rekla je glumica za "Novosti".

Za Kalinu je najvažnije da kćerku zaštiti od uticaja lošeg sveta, ali i da je nauči da se izbori s njim.
- Shvatam koliko je bitno da sa kćerkom pričam o njenim osećanjima. Živimo brzo i svaki razgovor s detetom sveo nam se na razmenu informacija. Bitno je da li nam je dete jelo i da li je uradilo domaći zadatak, a retko kad ga pitamo kako je. Deca su naša ogledala. Način na koji ih vaspitavamo govori o tome kakvi smo - zaključuje Kalina.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Kalina Kovačević / Instagram