Pismo Nine Badrić koje je dirnulo srca fanova: Moja mama je moje blago

Pismo Nine Badrić koje je dirnulo srca fanova: Moja mama je moje blago

Autor: | 20/07/2015

0


Nina Badrić ne krije da joj je porodica najveća podrška u svemu što radi, a sada je još jednom pokazala koliko ceni ljubav koju joj pružaju najbliži. Emotivna poruka koju je objavila na Fejsbuku raznežila je njene fanove.

Nina je poruku posvetila majci, koju je nazvala svojim blagom.

- Moja mama je moje blago. Ona je super žena, borac i prava "lavica". S njom nikada nije dosadno. Vrlo je duhovita i šarmantna. Naravno da sam ja ta koja sluša njene savete, jer se uvek na kraju ispostavi da je ona u pravu. "Čita" ljude bez greške i snimi ih za sekundu. Uz to, jako je skromna, retko ko u naselju zna da je ona moja mama, pa kad dođem do nje, obično je ljudi pitaju: ''Komšinice, kako vi poznajete Ninu?", a ona im na to odgovori: "Zajedno smo pevale u horu." To me baš nasmeje - napisala je pevačica na svom profilu i osvojila simpatije svojih obožavalaca.


- Predivno, Nina moja... Deca su odraz svojih roditelja... To se i vidi po tvom vaspitanju - bio je jedan od komentara.

Svojom objavom Nina je dirnula srca mnogobrojnih fanova, a to potvrđuje i činjenica da je njena objava za samo 10 sati sakupila gotovo 8000 lajkova i više od 150 komentara. Nina se takođe obratila svojim obožavateljima jednim motivacionim pismom kojim im je poželela divan dan:

- Ovo je za ljude koji ustaju svaki put kad padnu, koji pružaju više nego što dobiju, koji vole čak i kada im nije uzvraćeno, koji su nasmejani u teškoćama. Ovo je za ljude koji su svetlo na svačijem putu, koji nose osmeh i sreću. Hvala vam što činite svet puno boljim mestom. Volim vas. Imajte divan dan. 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! / Nina Badrić / Instagram hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti