Ljupka Stević i Snup Dog snimili duet

Ljupka Stević i Snup Dog snimili duet

Autor: | 22/07/2015

0

Informacija koja je juče usplamsala društvene mreže i portale zvanično je potvrđena - američki reper i svetska zvezda Snup Dog je snimio duet sa srpskom pevačicom. Ma koliko zvučalo neverovatno, videlo se i po komentarima ispod ove objave, gde su razna imena u opticaju, međutim, srećnica je folk zvezda Ljupka Stević.

Ona je u tajnosti boravila u Americi na snimanju pesme i spota sa ovom američkom rep legendom. Informacija je procurila, ali zaista, ne kao marektinški trik!

Na društvenoj mreži Fejbuk, na profilu asistenta na snimanju Vala Hovanesijana, osvanula je fotografija na kojoj se vide Snup Dog i devojka za koju je potvrđeno da je Ljupka Stević. Osim snimanja pesme, boravak u Americi je iskorišćen i za snimanje spota koje je trajalo čak dva dana, a promocija se, kako nezvanično saznajemo, očekuje do početka jeseni.


Ljupka Stević je trenutno van zemlje i ne želi da odaje više informacija. Trenutno je poznato da se pesma zove „Ole“ i da je na engleskom jeziku. Verujemo da će uskoro i sama pevačica potvrditi ove informacije i ispričati još nešto o saradnji sa svetskom zvezdom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!; Guliver / Splash News; Facebook hellomagazin