Odmor na Fruškoj gori: Marijana Mićić provodi leto u vikendici Kristine Radenković

Odmor na Fruškoj gori: Marijana Mićić provodi leto u vikendici Kristine Radenković

Autor: | 22/07/2015

0

Koleginice i odlične prijateljice Kristina Radenković i Marijana Mićić osim što uživaju u Kristininoj vikendici na Fruškoj gori, imaju i određena zaduženja da bi sebi boravak u prirodi učinile interesantnijim.

Zgodne voditeljke svaku pauzu koriste da otputuju iz Beograda i daju sebi oduška u nekoj opuštenoj atmosferi. Sa Kritinom je često i njen verenik Nikola Radojević, ali ukoliko je zauzet ona iz Beograda rado putuje sa sestrom i drugaricama.


Ukoliko nemaju vremena za odlazak na udaljene destinacije, Kristina pozove Marijanu u svoju prelepu vikendicu u Popovici, naselju udaljenom desetak kilometara od Novog Sada.


A dok Kristina čisti kupatilo, članke iz novina koji je zanimaju čita joj njena drugarica Marijana, sa dramskim pauzama naravno. Tako Kristina ni ne oseti umor od kućnih poslova, a i Marijani bude zanimljivije.

- Na imanju koje je predviđeno za relaksaciju i odmor u svakom smislu reči, svi uživaju, pogotovo u letnjim mesecima kad im je na raspolaganju veliki bazen u bajkovito uređenom dvorištu. A Kristini prijatelji su oduševeljeni njenom majkom Snježanom, te obožavaju kad je i ona na imanju - kaže izvor Blica blizak porodici Radenković.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!; Instagram; Facebook hellomagazin