Bebi Dol okreće novi list

Bebi Dol okreće novi list

Autor: | 24/07/2015

0


Bebi Dol se posle duže pauze opet pojavljuje na domaćoj sceni.

Vlasnica "Brazila“, "Rudija", "Mustafe" i drugih čuvenih hitova otkriva šta je spremila za povratničkI nastup, zašto je nije bilo neko vreme, ali i zbog čega su joj osamdesete omiljeni životni period.

- Imam prirodnu ljudsku potrebu da živim kao sav normalan svet... Posle ovoliko godina aktivne karijere, zaista izbegavam pozive koji podrazumevaju sedenje u nekom TV studiju, sa pričama o stvarima koje mi nisu interesantne. A u poslednje vreme nisam ni imala vremena, spremala sam nov materijal i udala sam se prošle godine, tako da uživam u svom normalnom, ženskom životu. U subotu ću nastupati na "Faveli" i ovo je samo uvod u moje aktivnosti tokom leta i biće to uvertira za sledećih nekolko godina koncertnih aktivnosti.

Šta planiraš posle nastupa?

- Od ovog leta počinje nov ciklus moje karijere i spremam baš dosta stvari u narednom periodu, a mesto gde ću prvo nastupati se nalazi baš kod samog Ušća, što je nekako simbolično. Za početak spremam svoj sajt na kome će osim moje muzike biti zastupljeno i stvaralaštvo mladih umetnika, kojima treba podrška nas koji smo preležali dečje bolesti. Posle toga, do kraja septembra očekujem da izađe i moj novi singl. To je pesma za koju mislim da mi je sam Bog poslao, pošto imam iskustvo sa, ja ih tako zovem, sudbinskim pesmama. To su pesme koje kao da su morale da se dese, a koje su ono što se u karijeri zove pravi hit, poput Rudija”, “Mustafe” i ”Brazila”. Imam još neka iznenađenja, projekte koje radim sa umetnicima iz regiona, ali o tom potom. Prvo ću da završim moj singl i mogu samo da kažem da će se mnogi iznenaditi. Kao i obično...

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet hellomagazin
Tagovi: bebi dol

Pročitajte još