Danijela Pantić: Porodično letovanje na ostrvu Pašman

Danijela Pantić: Porodično letovanje na ostrvu Pašman

Autor: | 28/07/2015

0


Poznata novinarka Danijela Pantić nedavno se vratila sa letovanja, na kome je bila sa suprugom Nenadom Conićem, njegovom mamom i njihovim dvadesetdvomesečnim sinom Ignjatom. Srećan par odlučio je da poseti hrvatsko ostrvo Pašman gde nisu bili samo radi odmora već su posećivali i radionice "Tehnike emocionalne slobode", časove joge, išli su na šijacu masažu i jeli samo presnu hranu.

- Reč je o kampu koji se na Pašmanu organuzuje svake godine, a programi i hrana su fantastični. Išli smo na različite programe ličnog razvoja, vežbali jogu i upražnjavali još mnogo sličnih aktivnosti. Atmosfera je bila fantastična i neopterećujuća, a sa letovanja smo se vratili potpuno psihički preporođeni - kaže voditeljka "Prve" televizije i kaže da su na letovanje krenuli sa majkom njenog supruga, koja im je čuvala sina dok su ona i Nenad pohađali različite programe, ali da su svaki slobodan trenutak koristili da budu sa svojim mališanom.

- Provodili smo mnogo vremena sa Ignjatom koji je takođe uživao na odmoru. Jedini problem je bila hladna voda, pa nije bilo previše prilike da se kupamo.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Privatna arhiva