Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger merkaju kuću u Engleskoj

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger merkaju kuću u Engleskoj

Autor: | 28/07/2015

0


Srpska teniserka Ana Ivanović i njen dečko, fudbaler Mančester junajteda Bastijan Švajnštajger trebalo bi da se usele u kuću u Engleskoj u vrednosti od preko tri miliona evra.

Kako navode mediji, reč je o mestu Češir, koje je ograđeno gradovima Vinslou, Knutsford i Prestburg, a popularno se zove i “Zlatni trougao”.

Nije poznato da li će par kupiti ili sao iznajmiti kuću, ali sigurno je da će im komšije biti neke od zvezdi Premijer lige: Vejn Runi, Huan Mata, David Silva i Džo Hart. U Češiru, takođe, žive trener Mančester Junajted Luj van Gal, kao i legenda “đavola”, ser Aleks Ferguson.

Švajnštajger, koji je ovog leta prešao u tim sa “Old traforda”, zarađivaće godišnje 13,26 miliona evra, odnosno 255.000 evra nedeljno.

Dolaskom Bastijana Švajnštajgera u Mančester junajted, i Ana Ivanović će ubuduće češće svraćati u Englesku.

Ana je oduvek govorila da joj je Vimbldon jedan od omiljenih turnira, ali ovog puta, svraćaće ne u London već na severozapad Ostrva, u Mančester.

Po ugovoru, Švajni će tamo ostati tri godine, a Ana je već dobila nezvaničnu titulu kraljice žena fudbalera iako nije zvanično venčana sa nemačkim fudbalerom.

Zanimljivo je da će ona biti Ana Ivanović broj dva u Mančesteru pošto je ime i devojačko prezime supruge Nemanje Vidića identično imenu naše teniserke.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti