Najslađa čestitka: Severina poželela Igoru srećan rođendan (foto)

Najslađa čestitka: Severina poželela Igoru srećan rođendan (foto)

Autor: | 30/07/2015

0

Igor Kojić danas puni 28 godina, a Severina mu je napravila čestitku koja mu se nesumnjivo dopala. Pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj drži Igorovu sliku dok sedi na kolaču sa svećicama.

- Virujen u te, s tobom živim lipo... Sretan rođendan, ljubavi moja - napisala je Severina uz fotografiju, koja je delo njenog prijatelja i umetnika, poznatog pod imenom fucking_artist, koji je kreator mnogobrojnih, često kotroverznih fotomontaža sa poznatom pevačicom kao glavnim akterom.


To, ipak, nije sve. Severina je juče postavila bilbord s rođendanskom porukom ispred Kebine kuće na Bežanijskoj kosi.

Na ogromnoj tabli postavljenoj na prikolici preko puta roditeljskog doma napisala je:

- Ljubavi moja, sretan rođendan, volimo te - a onda je šifrovano u srcu spojila slova A i S, S, S, što predstavlja samo njima znane šifre kojima se inače često sporazumevaju i putem Instagrama.

Moguće je da se A i S odnosi na inicijale njenog sina Aleksandra i nje same.

Kako Kurir saznaje, Igor je sinoć kod kuće napravio rođendansku žurku, pa je ovaj Severinin gest poslužio kao odlična uvertira u celu slavljeničku priču.

- Vučkovićeva je nekoliko dana pripremala iznenađenje svom mladiću kako bi mu ulepšala divan dan. Ona je uz pomoć sestre i prijatelja naručila prikolicu s velikim bilbordom, a čestitku je sama osmislila i ispisala je svojim rukopisom - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

- S obzirom na to da jedno drugom stalno nešto poklanjaju, Severini je za ovu priliku pala na pamet ova neobična ideja, koju je sprovela u delo. Nekoliko dana je telefonirala ljudima koji su učestvovali u pripremi iznenađenja. Pretpostavila je da će poruka na bilbordu biti pravi šok za Igora, što se i ispostavilo kao tačno. Kada je on juče izašao ispred kuće i ugledao to, ostao je bez teksta i malo je falilo da zaplače od sreće. Istog trenutka pozvao je Severinu i zahvalio joj se - ispričao je sagovornik.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Hello!; Severina Vučković / Instagram