Katarina Kaja Ostojić se oprostila od Španije fotografijama od kojih zastaje dah

Katarina Kaja Ostojić se oprostila od Španije fotografijama od kojih zastaje dah

03/08/2015

0

Katarina Kaja Ostojić je jedva čekala da stigne na odmor u Španiju, a ubrzo je, nažalost, došlo vreme da se oprosti od nje. Naime, Kaja, njena kćerka Nikolina i suprug, poznati di-džej Džunior Džek napustili su danas Ibicu, ali ne pre nego što se naša tridesetjednogodišnja pevačica oprostila od nje na svoj način.

Naime, Kaja je postavila seriju fotografija iz ove predivne zemlje, ali ono što je njenim praticima na društvenim mrežama zapalo za oko jesu zavodljive poze koje je pevačica pravila na terasi hotela, a pretpostavljamo da ju je fotografisao njen suprug.

Ona i Džunior su proveli nekoliko noći u klubovima u kojima su su se odlično zabavili iza di-džej pulta, a Kaja je podelila nekoliko snimaka sa ludih žurki, dok ih je jedne večeri zabavljao i Bob Sinkler krajnje neobičnim nastupom.

Bob Sinclar is in da house #ibiza #summer2015 #spain

A video posted by Katarina Ostojic (@kaya_ostojic) on Aug 1, 2015 at 7:12pm PDT

- Spremam se za izlazak. O Bože, tako sam umorna - napisala je Kaja uz jednu svoju fotografiju, a njen suprug joj je u šali odgovorio:

- Polako stariš, dušo, ne možeš više da me pratiš.

- Ne mogu priznajem - uzvratila mu je u šaljivom tonu Kaja.

A momenti predaha bili su u vidu sunčanja sa kćerkom Nikolinom, sa kojom je mama takođe napravila seriju divnih fotografija.

- E dosta je bilo, odoh u banju ili u neki stacionar - napisala je Kaja poslednjeg dana ovog aktivnog odmora.

E dosta je bilo, odoh u banju ili u neki stacionar

A photo posted by Katarina Ostojic (@kaya_ostojic) on Aug 1, 2015 at 7:59pm PDT

Izgleda da nije mnogo bitno da li Kaja može da prati svog supruga ili ne, njih dvoje su za kraj letovanja postavili jednu svoju zajedničku fotografiju, koja dokazuje da se ovaj par ipak nije umorio od ljubavi.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/Marija Milenković Svet.rs; Katarina Ostojić / Instagram