Snežana Dakić osvojila srce francuskog bogataša?

Snežana Dakić osvojila srce francuskog bogataša?

Autor: | 05/08/2015

0

Voditeljka Snežana Dakić nakon razvoda od biznismena Vladimira Mikića ne prestaje da pleni muška srca. Poslednji u nizu koji je pao na šarm čuvene Sneki Daki je francuski tajkun koji već mesecima pokušava da osvoji srce ove odskoro slobodne brinete.

Kako saznajemo, reč je o milijarderu koji širom sveta ima juvelirnice sa retkim komadima dijamanata, a našu voditeljku zapazio je u martu ove godine dok je sa ćerkom Laurom zimovala na Kopaoniku.

- Snežana se sa njim upoznala jedne večeri dok je bila u provodu sa prijateljicama i on od tada ne prestaje da joj šalje cveće i poklone, među kojima je bio i jedan od dijamanata kojih ima svega nekoliko na svetu. Ona mu se svaki put ljubazno zahvalila, ali zbog života u različitim državama i njegovog biznisa samo su nekoliko puta bili na večeri. Čak i dok je bila na moru, on se svojom jahtom na dan usidrio u Porto Montenegro. Sve prijateljice je ubeđuju da mu pruži šansu, ali videćemo u kojem smeru će se odvijati ova romansa - kaže neimenovani izvor, a piše Alo.

- Sve što mogu da vam kažem je da sam srećna i zadovoljna, što se može primetiti na meni - kratko je odgovorila Dakićeva kada je upitana da komentariše saznanja medija.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello hellomagazin
Tagovi: snežana dakić