Toni Cetinski uoči velikog jubileja iznenadio okupljene turiste na pulskom gradskom forumu

Toni Cetinski uoči velikog jubileja iznenadio okupljene turiste na pulskom gradskom forumu

Autor: | 10/08/2015

0

Uoči velikog jubileja "25 godina s vama" u pulskoj Areni, Toni Cetinski iznenadio je okupljene turiste na pulskom gradskom forumu.


Pevač se uveliko priprema za svoj najemotivniji koncert u karijeri. Toni je uoči predstojećeg koncerta u pulskoj Areni sinoć u prostorijama pulske Gradske većnice upriličio druženje s predstavnicima sedme sile i obožavaocima.


U ime grada Pule dočekao ga je gradonačelnik Boris Miletić, a za 5 najsrećnijih koji su putem njegove Fejsbuk stranice osvojili pozivnicu za druženje bila je to idealna prilika da upoznaju svog omiljenog pevača.


Čarobni ambijent pulske Arene idealno je mesto za proslavu ovog jubileja kojim Cetinski slavi 25 godina postojanja u samom estradnom vrhu.


Okružen svojom, najvernijom publikom, u svojoj Puli, spreman je za najemotivniji koncert u karijeri te kako je sinoć rekao da oseća malu tremu jer je uvek izazov pevati pred domaćom publikom u Istri.


Toni je sinoć zajedno sa svojim bendom napravio jedno iznenađenje za sve okupljene na pulskom gradskom forumu gde je održao kratki "unplugged" koncert koji je poslužio kao odlična uvertira za spektakl koji će se održati sutra u Areni.


Nekoliko stotina ljudi jako brzo je ispunilo gradski forum te je u jedan glas pevalo Tonijeve najveće hitove.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: toni cetinski