Susret nakon tri decenije: Lepu Brenu iznenadio dečak kojem je donela sreću

Susret nakon tri decenije: Lepu Brenu iznenadio dečak kojem je donela sreću

Autor: | 11/08/2015

0


Ovogodišnje letovanje sa suprugom Bobom Živojinović pevačica Lepa Brena pamtiće i po iznenađenju koje joj je priredio mladić Davor Oštić kojem je kao dečaku poklonila auto.

Njenoj sreći nije bilo kraja kada joj je ovaj, već sada izrastao čovek, prišao da se slikaju i zahvalio za sreću koju mu je donela dok je bio prvi razred osnovne škole.

Sve se odigralo dok su Brena i Boba šetali Cavtatom posle jednog uobičajeno provedenog dana u plovidbi obližnjim plažama, kada im je ljubazno prišao Davor. Iako je daleke 1987. godine bio mališan sav oduševljen što mu je tada najpopularnija pevačica na Balkanu uručila ključeve nagradane igre jednih dnevnih novina u Dubrovniku, do danas nije zaboravio ovu muzičku divu.

- Danas sretnem čoveka kojem sam izvukla auto kada je imao sedam godina. To se zove sreća - istakla je Brena nakon ovog neobičnog i krajnje lepog susreta.

Breni inače tokom odmora često prilaze mališani ali i oni iz starijih generacija koji slušanju njenu muziku godinama, kako bi se slikali sa njom a ona veliki broj tih fotografija dobije i na društvenim mrežama. Poznata kao veliki laf pevačica iako želi da se odmori svima izađe u susret naročito najmlađima i bez problema potpisuje autograme i fotografiše se. Ipak, od svih tih druženja najviše je raduju upravo ovakva u kojima joj se neko zahvaljuje za sreću koju im je donela svojevremeno.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Lepa Brena / Twitter hellomagazin
Tagovi: lepa brena