Glumac se oseća bolje: Marinko Madžgalj ne mora da ide na drugu operaciju

Glumac se oseća bolje: Marinko Madžgalj ne mora da ide na drugu operaciju

Autor: | 14/08/2015

0


Glumac Marinko Madžgalj (36), koji je pre dve nedelje zbog problema sa pankreasom hitno operisan u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi, za sada je izbegao drugu operaciju.

Njegovo stanje je stabilno i čeka se konzilijum koji će odlučiti na koji način će se Marinko dalje lečiti.

- Prema lekarskim prognozama, neophodna je bila još jedna operacija, ali je bilo potrebno da se glumac oporavi od prethodnog zahvata. S obzirom na to da je njegovo stanje sada stabilno i da se Marinko mnogo bolje oseća, lekari kažu da za sada ne mora na drugi hirurški zahvat. Čeka se sada da konzilijum lekara odluči na koji način i pomoću kojih lekova će se Madžgaj lečiti. Takođe, treba da stigne i patohistološki nalaz, na osnovu koga će biti utvrđena dalja terapija. Marinka je u bolnici svakodnevno posećivala verenica Lana - priča za "Alo" izvor blizak Madžgalju.

Madžgalja nije napustila harizma, pa je tako čitav tim lekara zadovoljan u kojem smeru se odvija njegov oporavak. Kako mu bolnički dani ne bi teško pali, prijatelji su mu doneli televizor, pa je glumac gledajući program prekratio vreme. U trenucima kada Lana nije bila uz njega, Madžgalju je značila podrška cimera iz sobe.

Kako bi brinula o svojoj jačoj polovini, markatna glumica je uzela odmor na javnom servisu Crne Gore, gde je zaposlena, i vreme provodi u Marinkovom stanu u Beogradu. Prema našim saznanjima, lekari su zadovoljni Madžgaljevom željom da se oporavi, što im u velikoj meri olakšava brigu, jer je poslušan pacijent.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin