Haris Džinović iznenadio suprugu Melinu putovanjem u Kan

Haris Džinović iznenadio suprugu Melinu putovanjem u Kan

Autor: | 18/08/2015

0

Pevač Haris Džinović iznenadio je suprugu, kreatorku Melinu Džinović, putovanjem u Kan. Na letovanju sa njima su ćerkica Đina i sin Kan, koji je i dobio ime po ovom gradu, ali i dadilja koja o njima brine.

Ovaj bračni par, koji već godinama unazad letuje na istom mestu, i ove godine se otisnuo na primorje Francuske, ali je ovog puta pevač bio taj koji je sve organizovao. Nakon naporne poslovne sezone, u kojoj je dosta nastupao i bio član muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”, Haris je odlučio da se potpuno opusti. Kako saznaje "Alo", čim je završio sa poslednjim koncertom i snimanjem, otišao je da rezerviše karte i smeštaj.

 

Haris će i u narednoj sezoni biti deo žirija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”. Hteo to ili ne, pevač će uskoro morati da napusti ovu morsku idilu, jer snimanja za drugu sezonu počinju za dve nedelje. Ovo je ujedno bila dobra prilika da se odmori i napuni baterije za nove pohode, koji ga očekuju od jeseni, ne samo na Televiziji “Pink” već i kada su nastupi u pitanju.

- Samo se pojavio u kući i rekao da od tog trenutka moraju da počnu da se pakuju i da nema vremena za čekanje. U domu pevača nastala je euforija i ubrzo je cela porodica bila spremna za polazak - kaže naš izvor blizak ovom skladnom paru, koji smo uslikali u njihovom hedonizmu na obali Kana.

U trenutku kada ih je naš paparaco uslikao, deca nisu bila sa njima, a o naslednicima sve vreme brine dadilja kako bi Haris i Melina mogli da se posvete jedno drugom. Na fotografijama se jasno vidi da oboje uživaju u odmoru i, dok se Haris za šankom hladi pivom, Melina vrućinu “leči” šeširom koji je, inače, zaštitni znak njenog supruga.

Oni zajedno sa naslednicima skoro da ne provode vreme u apartmanu, već su po čitav dan na plaži, u obližnjim kafićima i restoranima, gde se druže sa prijateljima koje su stekli letujući sve ove godine na istom mestu. Večeri su rezervisane za šetnju, vino i zabave mirnijeg tipa.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin