Mirka Vasiljević: Mene nema na društvenim mrežama, neko se predstavlja mojim imenom

Mirka Vasiljević: Mene nema na društvenim mrežama, neko se predstavlja mojim imenom

Autor: | 26/08/2015

0

- Nemam nijedan profil ni na jednoj društvenoj mreži, niti sam ikada imala. A na Instagramu, čujem, neko piše da zbog trbušnjaka gasim profil - zbunjeno kaže Mirka Vasiljević.

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija trbušnjaka Mirke Vasiljević. Odmah su se usijale i mreže i portali, jer je fotografija imala veliki broj komentara, između ostalih i same Mirke. A onda je ona zbog neki loših komentara rekla na Instagramu da će ugasiti svoj profil. Ali, istina je drugačija...

- To na fotografiji, koju je neko ko se predstavlja pod mojim imenom okačio na taj profil, čak i nisu moji trbušnjaci - objasnila nam je Mirka, i otkrila kako ona zapravo nikad nije ni imala profil na društvenim mrežama.

- Ako se malo bolje udubite u te fotografije, shvatićete da to uopšte nisam ja. Ti komentari koje navodno pišem ispod fotografija naravno nisu moji. Svako ko me poznaje zna - kaže glumica, i dodaje:

- I, ne znam kako da ugasim profil koji nikad nisam ni imala!? Sto puta sam rekla - mene nema nigde na društvenim mrežama, a nikad me i nije bilo.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!, printscreen hellomagazin