Boris Novković prekinuo trogodišnju vezu s Ivom: Hvala ti za ljubav

Boris Novković prekinuo trogodišnju vezu s Ivom: Hvala ti za ljubav

Autor: | 02/09/2015

0


Pevač Boris Novković prekinuo je posle tri godine vezu sa 37-godišnjom Ivom Višošević.

- Kako me ne bi pogrešno interpretirali i od ovoga pravili sapunicu odlučio sam da ovim putem dam zvaničnu prvu i zadnju izjavu na tu temu, izjavio je Boris a mi vam u nastavku prenosimo šta je popularni pevač napisao.

- Ljubav između Ive i mene se završila. Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put. Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila, za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vreme da svako od nas krene dalje kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za reč koja nosi esenciju svega - zaključio je Boris.

Iako nije poznato kako je upoznao 37-godišnju Ivu Višošević, nagađa se da je do prvog susreta došlo sredinom 2011. na snimanju spota za njegovu pesmu 'Ni na nebu ni na zemlji' sa albuma 'Via ljubav'.

Privlačnost među njima navodno je bila velika pa je Boris ubrzo sve priznao supruzi koja je tada bila trudna s njihovim sinom Bonom. Premda su mnogi smatrali kako je krivac za to upravo Iva, drugi su tvrdili da su nevolje u braku Novkovićevih počele puno ranije. S drugom suprugom, diplomiranom novinarkom Lucijom, rastao se nakon osam i po godina braka u ožujku 2012. S njom ima šestogodišnjeg sina Nou te trogodišnjeg sina Bona.

Prije Lucije, Boris je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić, danas Vejzović, a razveli su se početkom 1997. godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: boris novković