Ana Nikolić, Tijana Dapčević i Mina Lazarević u žiriju plesnog takmičenja "Više od igre"

Ana Nikolić, Tijana Dapčević i Mina Lazarević u žiriju plesnog takmičenja "Više od igre"

Autor: | 06/09/2015

0

Nova televizijska sezona donosi nam još jedan spektakularni i neponovljivi šou koji, 8. septembra, počinje da se emituje na TV Pink. Pored već nekoliko uspešnih projekata, spremite se za potpuno drugačije takmičenje za mlade - "Više od igre". Kako su za ovaj šou do sada izrazile interesovanje već četiri evropske televizije i jedna mejdžor kompanija, može se očekivati da on ubrzo postane i jedan od najpopularnijih.

Iz celog regiona, 105 grupa ulazi u žestoku borbu za titulu najbolje plesne grupe Evrope. Uz nastupe "Pinkovih zvezdica" i muziku tinejdž benda "Blastersi", takmičari će dati sve od sebe da u narednih 40 emisija pokažu svoje igračko umeće. Razigrani dečaci i devojčice, uzrasta od 6 do 16 godina, potrudiće se da darovitošću i spretnošću na plesnom podijumu zadobiju simpatije svih generacija.

Impozantna scenografija, kao i posebni svetlosni efekti, učiniće šou još interesantnijim, a atmosferu će dodatno podgrejati i žiri, kojeg čine: Lokica Stefanović, Mina Lazarević, Milica Cerović, Ana Nikolić i Tijana Dapčević. U ulozi voditelja su Marijana Mićić i Irina Vukotić, koja je odnedavno boje Prve zamenila ružičastom.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs TV Pink Promo