Promena: Nina Morić šokirala sve novom, kratkom frizurom

Promena: Nina Morić šokirala sve novom, kratkom frizurom

Autor: | 07/09/2015

0


Godinama je duga kosa bila zaštitni znak Nine Morić. Zgodna manekenka očito je shvatila da se sa jednakim šarmom i stilom može nositi i duga i kratka kosa pa se odvažila na frizuru s kojom se pohvalila na svom Instagram profilu.

- Sviđa mi se moja kratka kosa, uvek sam imala dugu. Teško se žena oseća dobro s kratkom kosom, međutim, meni se jako sviđa, uostalom, uvek se tu ionako radi o ukusima. Meni je važno da se sviđam svom dečku i da je moj frizer napravio svetski posao. A sviđam se i svom sinu koji je rekao da mu sad izgledam kao brat - pohvalila se Nina Morić na Instagramu pored fotografije.

Od početaka svoje modne karijere imala je dugu kosu koja joj je postala zaštitni znak. U martu je ta, inače crnka, odlučila kosu obojiti u plavo, a sad ima dečačku ali modernu frizuru. I dok su neki fanovi oduševljeni njenim novim izgledom, drugima, pak, kratka kosa na lepoj manekenki nikako nije sela. Poručuju joj da je bila ženstvenija s dugom kosom i da se nadaju da je to perika. A vi zaključite sami.


Nina iz turbulentnog braka sa italijanskim paparacom Fabricijom Koronom ima 13-godišnjeg sina Karlosa, a trenutno je u vezi s Luiđijem Mariom Favolosom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin

Najnovije vesti