Vladimir Radmanović zaprosio Mariju Kilibardu na njen 35. rođendan

Vladimir Radmanović zaprosio Mariju Kilibardu na njen 35. rođendan

Autor: | 09/09/2015

0

Marija Kilibarda nije očekivala da će je Vladimir Radmanović pitati da se uda za njega posle osam meseci veze. Ali odmah je rekla "da". Košarkaš je zaprosio voditeljku na njen 35. rođendan, piše "Blic".

- Mara je vrlo emotivna iako tako ne izgleda na prvi pogled. Bila je iznenađena kad ju je Vlada na njen rođendan pitao da li želi da se uda za njega i dao joj prsten. Od sreće je zaplakala. Poverili su samo najbližim prijateljima da su se verili da bi izbegli medije - kaže prijateljica voditeljke "Prve".

Bivši košarkaš ne voli medijsko eksponiranje, ali i Marija, iako se bavi javnim poslom, odbija da priča o privatnom životu. Njihovi prijatelji kažu da su veoma skladan par, koji deli strast prema putovanjima.

Posle obilaska Italije, boravili su na Vlasinskom jezeru, gde su uživali u netaknutoj prirodi i organskoj hrani. Trenutno borave u Beogradu, gde s prijateljima nazdravljaju za svoju ljubav. Venčanje planiraju za sledeću godinu.

Podsetimo, njih dvoje su najpre bili prijatelji, vezu su započeli prošle godine i raskinuli posle nekoliko meseci. Međutim, početkom godine varnice su ponovo sevnule i otad su nerazdvojni.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin