Rade Šerbedžija: Uzbuđen sam pred snimanje novog holivudskog filma

Rade Šerbedžija: Uzbuđen sam pred snimanje novog holivudskog filma

Autor: | 13/09/2015

0

 

Slavni Rade Šerbedžija ovog leta proslavio je petnaest godina postojanja teatra "Uliks", koji je osnovao sa suprugom Lenkom Udovički. Iako se posle deset godina života u inostranstvu vratio u Hrvatsku, umetnik ponovo razmišlja o preseljenju u inostranstvo, a uskoro će snimiti holivudski film "Promise", u kome će zaigrati sa čuvenim Kristijanom Bejlom.

- Potpisao sam ugovor za novi američki film koji se zove "Promise" o Jermenima i genocidu nad njima. Igram jednog od glavnih Jermena, a uloga je vrlo zanimljiva, pa se radujem tome. Reč je o velikom američkom projektu koji režira sjajni Teri Džordž. Dvoje mladih glumaca igraju glavne uloge i čini mi se da će taj film biti nešto poput "Doktora Živaga". To je ljubavna priča sa istorijskom pozadinom - objašnjava Rade, koji kaže da i pored toga što mu prija život u Rijeci razmišlja o ponovnom odlasku iz Hrvatske:

- Možda se opet vratim u Los Anđeles, Njujork ili London. Sad mi sve tri kćerke studiraju napolju i to je jedan veliki razlog zašto ne moram da budem u Hrvatskoj.

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!