Nataša Miljković napušta RTS?

Nataša Miljković napušta RTS?

Autor: | 14/09/2015

0


Nataša Miljković
obavestila je svoje prijatelje putem Tvitera da je emisija "Studio 3", koju je vodila sa Majom Nikolić i Slavkom Beleslinom, ukinuta. Zbog odluke o ukidanju emisije Nataša navodno napušta Javni servis, prenose domaći mediji.

- Voditeljima je rečeno da će biti raspoređeni na druge projekte, što se Nataši nije svidelo, zato je i odlučila da javnost obavesti preko društvenih mreža i na taj način objavi rat Javnom servisu - navodi izvor sa RTS-a za "Informer".

Olivera Kovačević, nova urednica Zabavnog programa, je istom listu kratko rekla da je odluka o emisiji doneta još u junu, ali ju je Miljkovićeva demantovala.

- Nije tačno, jer smo mi to saznali pre tri dana. Kao razlog su nam naveli lošu koncepciju i slab rejting. Ne znam da li ću posle ovoga ostati na nacionalnoj televiziji, ne mogu da predvidim budućnost - rekla je Nataša i potom na Tviteru prokomentarisala situaciju.

- Dodjem na tviter pa saznam da sam dobila otkaz. A nedelja. A veče. A jos i trinaesti. Idem da spavam dok sam jos živa - napisala je voditeljka, ali je "tvit" kasnije obrisan.

Slavko Beleslin nije želeo preterano da komentariše zbivanja u svojoj medijskoj kući, dok je Maja Nikolić kazala da nema nameru da ide sa RTS-a.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti